Τι πρεπει να ξερετε για τα inlays και τα onlays

Αναζητάτε έναν τρόπο να επαναφέρετε το χαμόγελό σας χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο τη στοματική σας υγιεινή; Με την αισθητική οδοντιατρική, μπορείτε να αναζωογονήσετε το χαμόγελό σας και  να προστατέψετε την υγεία των δοντιών σας . Οι μερικές στεφάνες, γνωστές επίσης ως ένθετα και εξόγκωμα, είναι τύποι επανορθωτικής οδοντιατρικής που είναι οι καλύτεροι για άτομα που θέλουν να διορθώσουν ένα συγκεκριμένο είδος βλάβης στα δόντια τους. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε αυτή τη θεραπεία.

Λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε Inlays και Outlays

Τέλεια εναλλακτική

Τα onlay επιλέγονται για να παρέχουν μια πιο σύνθετη λύση για κατεστραμμένα ή τραυματισμένα δόντια, ενώ τα ένθετα είναι εναλλακτικές για τα τυπικά μεταλλικά σφραγίσματα. Επιπλέον, μπορείτε να απαλλαγείτε από το μελλοντικό οδοντιατρικό κόστος επιλέγοντας ένθετα και εξόδων. Μόλις επενδύσετε σε αυτήν την θεραπεία αισθητικής οδοντιατρικής , επενδύετε σε μια εξαιρετικά ανθεκτική και μακροχρόνια λύση για το πιο κατεστραμμένο δόντι.

Με αυτήν την  επανορθωτική οδοντιατρική θεραπεία , παρατείνετε επίσης τη διάρκεια ζωής των δοντιών σας και την ενισχύετε ταυτόχρονα. Λαμβάνοντας ένθετα και ενθέματα, μειώνετε δραματικά τον κίνδυνο βλάβης των δοντιών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε οδοντιατρικές επεμβάσεις και επισκέψεις.

Αποφύγετε ζητήματα διογκωμένων γεμίσεων

Αισθητική οδοντιατρική Οι θεραπείες , όπως inlay και onlay προσφέρουν ένα αξιόπιστο υποκατάστατο για τα σφραγίσματα και τις στεφάνες. Ενώ οι τελευταίες θεραπείες συχνά συστέλλονται και επεκτείνονται με την πάροδο των ετών, τα ένθετα και τα ενθέματα δεν συστέλλονται. Τα διογκωμένα και συσταλμένα γεμίσματα  μπορεί να αυξήσουν την πιθανότητα λήψης νέων αντικαταστάσεων. Ομοίως, μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο πόνο και δυσφορία.

Ενισχύει το Χαμόγελο

Εκτός από το γεγονός ότι τα inlay και τα onlay παρέχουν μακροχρόνιες και αποτελεσματικές εναλλακτικές λύσεις σε διάφορα άτομα, μπορούν να ενισχύσουν τα δόντια ενός ασθενούς χωρίς καν να το γνωρίζουν. Άλλες επιλογές αισθητικής οδοντιατρικής μπορούν πράγματι να μειώσουν την αντοχή ενός τυπικού δοντιού σε ένα εκτιμώμενο ποσοστό 50%. Με  τα ένθετα και τα επενθέματα , μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη δύναμη των δοντιών σας για έως και 75% ισχυρότερα.

Μια ασφαλής επιλογή

Ένας από τους πιο αξιοσημείωτους λόγους για τους οποίους οι ασθενείς επιλέγουν τα ένθετα και τα ενθέματα είναι ο παράγοντας ασφάλειας. Με αυτήν την επιλογή αισθητικής οδοντιατρικής, μπορείτε να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητα της στοματικής σας υγιεινής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *