Πώς λειτουργεί η διαδικασία λεύκανσης δοντιών

Είστε περίεργοι για υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών για να ζωντανέψετε το χαμόγελό σας;

Εάν έχετε δοκιμάσει κιτ λεύκανσης δοντιών στο σπίτι, ίσως να έχετε απογοητευτεί με τα αποτελέσματα. Γνωρίζατε όμως ότι μπορείτε να φωτίσετε τα δόντια σας σε πολλές αποχρώσεις σε μία μόνο επίσκεψη υπό επαγγελματική φροντίδα;

Αυτό είναι σωστό – τα οδοντιατρεία προσφέρουν υπηρεσίες λεύκανσης και τελικά μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για να φωτίσετε το χαμόγελό σας.

Αλλά:

Γνωρίζουμε ότι κάνετε τη δέουσα επιμέλειά σας και ερευνάτε όσο περισσότερο μπορείτε σχετικά με τη λεύκανση των δοντιών και πώς είναι.

Γι’ αυτό συγκεντρώσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις σας σχετικά με τη θεραπεία και θα τις απαντήσουμε σε αυτό το ιστολόγιο.

Τι είναι η λεύκανση δοντιών;

Η λεύκανση των δοντιών είναι μια από τις πολλές αισθητικές οδοντιατρικές υπηρεσίες που προσφέρουμε που φωτίζει το χαμόγελο και την αυτοπεποίθησή σας.

Χρησιμοποιώντας μια επαγγελματική λύση λεύκανσης, μπορούμε να λευκάνουμε με ασφάλεια τα δόντια σας σε πολλές αποχρώσεις. Με μεθόδους εγκεκριμένες από τον οδοντίατρο, είναι γρήγορο, βολικό και δεν καταστρέφει τα δόντια ή τα ούλα σας.

Πώς είναι η διαδικασία;

Η λεύκανση δοντιών στο γραφείο μπορεί να φωτίσει το χαμόγελό σας σε πολλές αποχρώσεις σε μία επίσκεψη.

Βήμα 1: Θα ελέγξουμε τα δόντια και τα ούλα σας για να βεβαιωθούμε ότι είναι υγιή πριν ξεκινήσουμε τη θεραπεία. Στη συνέχεια, μαζί θα εξετάσουμε το τρέχον χρώμα των δοντιών σας και θα αποφασίσουμε πόσο φωτεινό θέλετε να είναι το χαμόγελό σας. Στη συνέχεια τα δόντια σας καθαρίζονται για να αφαιρεθεί η πλάκα.

Βήμα 2: Τα δόντια στεγνώνουν και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας αναστολέας για να εμποδίσει τα χείλη και τη γλώσσα σας να παρεμβαίνουν στα προϊόντα λεύκανσης. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα τζελ ή ασπίδα για την προστασία των ούλων σας.

Βήμα 3: Η μπροστινή επιφάνεια των δοντιών σας καλύπτεται με διάλυμα λεύκανσης, και ένα ειδικό φως θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία λεύκανσης! Θα παρακολουθούμε στενά την πρόοδο της θεραπείας σας μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Βήμα 4: Θα ξεπλύνουμε το διάλυμα και μπορεί να εφαρμόσουμε φθόριο για την ευαισθησία των δοντιών.

Βήμα 5 : Αφού τελειώσουμε, θα συζητήσουμε τη μετέπειτα φροντίδα, συμπεριλαμβανομένων των φαγητών και των ποτών που πρέπει να αποφύγετε για τις επόμενες ώρες για να μεγιστοποιήσετε τη λευκότητα του νέου σας χαμόγελου.

Είναι τόσο εύκολο!

Πόσο διαρκεί η λεύκανση δοντιών;

Όταν γίνει από επαγγελματία, μπορεί να διαρκέσει 2-3 χρόνια. Τα μη συνταγογραφούμενα προϊόντα λεύκανσης για το σπίτι μπορεί να διαρκέσουν μόνο μερικούς μήνες.

Θυμήσου:

Οι θεραπείες λεύκανσης δοντιών εξαρτώνται και από τις συνήθειες του τρόπου ζωής σας! Οι καλές στοματικές συνήθειες μπορούν να κρατήσουν το πρόσφατα ασπρισμένο χαμόγελό σας για περισσότερο χρόνο.

Γιατί είναι λερωμένα τα δόντια μου;

Υπάρχουν μερικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην εμφάνιση λεκέδων ή αποχρωματισμού των δοντιών.

Μερικές κοινές αιτίες είναι:

  • Τρόφιμα και υγρά που καταναλώνετε
  • Οδοντική υγιεινή
  • Κάπνισμα
  • Ηλικία

Δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, όπως η ηλικία. Τα δόντια τείνουν να αλλάζουν χρώμα καθώς γερνάμε λόγω της φυσικής φθοράς του σμάλτου.

Το βούρτσισμα των δοντιών σας δύο φορές την ημέρα με μια οδοντόκρεμα εγκεκριμένη από την FDA μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των λεκέδων, αλλά αν εξακολουθείτε να ανησυχείτε, προγραμματίστε μια διαβούλευση για να συζητήσετε πώς μπορείτε να πετύχετε την επιθυμητή λευκή απόχρωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *