Είναι καλύτερη η επαγγελματική λεύκανση δοντιών ή η εξωτερική λεύκανση στο σπίτι;

Η επαγγελματική λεύκανση δοντιών στον οδοντίατρο είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία αισθητικής οδοντιατρικής, αλλά μπορεί να σκέφτεστε να κάνετε επαγγελματική λεύκανση δοντιών στο ιατρείο έναντι λεύκανσης που χρησιμοποιούνται στο σπίτι.

Και τα δύο είναι αποτελεσματικά στη λεύκανση των δοντιών, αλλά η κύρια διαφορά έγκειται στη μέθοδο εφαρμογής και στον χρόνο που απαιτείται για να δείτε αποτελέσματα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η επαγγελματική λεύκανση δοντιών είναι τόσο δημοφιλής επειδή είναι αποτελεσματική και φθηνή για να βελτιώσει δραστικά την εμφάνιση ενός χαμόγελου .

Λοιπόν, ποιο είναι το καλύτερο για εσάς;

Η ομάδα μας στο προσφέρει επαγγελματική λεύκανση δοντιών και θα σας βοηθήσει να συγκρίνετε τις δύο επιλογές.

Ποια είναι η καλύτερη λεύκανση δοντιών;

Η καλύτερη μέθοδος λεύκανσης δοντιών για εσάς εξαρτάται από την ιδανική απόχρωση, τον χρόνο και τον προϋπολογισμό σας.

Ένας οδοντίατρος θα σας προτείνει την καλύτερη επιλογή λεύκανσης δοντιών, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τα οφέλη της λεύκανσης στο γραφείο περιλαμβάνουν:

  • Ολοκληρώνεται υπό την επίβλεψη οδοντιάτρου
  • Γρήγορο και διαρκεί περίπου 1 ώρα
  • Έχει την ικανότητα να λευκαίνει τα δόντια κατά πολλές αποχρώσεις σε 1 θεραπεία

Τα πλεονεκτήματα των δίσκων λεύκανσης που λαμβάνονται στο σπίτι περιλαμβάνουν:

  • Μπορεί να το κάνει άνετα στο σπίτι και ιδιωτικά
  • Λευκαίνει σιγά-σιγά τα δόντια και μπορεί να κάνει αγγίγματα όταν χρειάζεται
  • Κοστίζει λιγότερο από μια επαγγελματική θεραπεία λεύκανσης στο ιατρείο

Το μειονέκτημα για να κάνετε τη λεύκανση στο σπίτι είναι ο κίνδυνος ευαισθησίας στα ούλα και τα δόντια, εάν οι οδηγίες δεν ακολουθηθούν σωστά.

Ευτυχώς, οι οδοντίατροι εξηγούν ξεκάθαρα πώς να λευκαίνουν τα δόντια με ασφάλεια στο σπίτι και να το κάνουν εύκολο με ειδικά κατασκευασμένους δίσκους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η λεύκανση DIY δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η λεύκανση στο γραφείο, γι’ αυτό και χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε είδος θεραπείας λεύκανσης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα δόντια και τα ούλα σας είναι υγιή και μιλήστε με τον οδοντίατρό σας για να συγκρίνετε τις επιλογές λεύκανσης δοντιών.

Γιατί επαγγελματική λεύκανση δοντιών;

Κρύβεις το χαμόγελό σου επειδή δεν είναι τόσο λευκό όσο παλιά; Ίσως έχετε δοκιμάσει λευκαντικές οδοντόκρεμες, λευκαντικά στυλό, λευκαντικές ταινίες. Η λίστα συνεχίζεται…

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το χρώμα των δοντιών είναι ελεγχόμενοι και μη ελεγχόμενοι, επομένως μερικές φορές η λεύκανση δοντιών DIY δεν είναι αρκετή.

Οι ελεγχόμενοι παράγοντες που επηρεάζουν το χρώμα των δοντιών περιλαμβάνουν τα τρόφιμα και τα ποτά που προκαλούν λεκέδες, την οδοντική υγιεινή και το κάπνισμα. Ταυτόχρονα, οι μη ελεγχόμενοι παράγοντες περιλαμβάνουν την ηλικία, τον τραυματισμό, τη φαρμακευτική αγωγή και το ιατρικό ιστορικό.

Καθώς μεγαλώνουμε, το σμάλτο φθείρεται και τα δόντια μπορεί να φαίνονται πιο θαμπά και αποχρωματισμένα.

Αλλά σας αξίζει να λάμπετε με ένα πιο λευκό χαμόγελο και μια επαγγελματική λεύκανση δοντιών μπορεί να σας βοηθήσει να το πετύχετε.

Η επαγγελματική λεύκανση δοντιών από οδοντίατρο είναι ασφαλής, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική.

Ανήκει σε κάθε ασθενή.

Ο καλύτερος τρόπος λεύκανσης των δοντιών εξαρτάται από τη μεμονωμένη περίπτωση.

Πώς γίνεται η επαγγελματική λεύκανση στο γραφείο:

Αρχικά, εσείς και ο οδοντίατρος συμφωνείτε για την επιθυμητή απόχρωση λευκού για τα δόντια σας.

Μετά καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε, και πιάνουμε δουλειά.

Το στόμα και τα ούλα σας προστατεύονται και το τζελ λεύκανσης τοποθετείται στα δόντια. Ένα φως ενεργοποιεί τη διαδικασία λεύκανσης και η συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Σε μια μόνο επίσκεψη, θα έχετε ένα πιο όμορφο, λευκό χαμόγελο. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για κάποιον που έχει έναν γάμο ή μια μεγάλη εκδήλωση και χρειάζεται μια γρήγορη αναμόρφωση του χαμόγελου.

Είναι η πιο δημοφιλής, πιο άνετη και οικονομικά προσιτή διαδικασία αισθητικής οδοντιατρικής.

Πώς να λευκάνετε τα δόντια στο σπίτι με δίσκους λεύκανσης στο σπίτι:

Σε αυτήν την επιλογή, ο οδοντίατρος παρέχει ένα ειδικά κατασκευασμένο κιτ λεύκανσης με τοποθετημένους δίσκους και μια λύση λεύκανσης για λεύκανση δοντιών στο σπίτι. Παρατίθενται οδηγίες για να σας βοηθήσουν να εκτελέσετε τη θεραπεία με την άνεσή σας.

Το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε δίσκους λεύκανσης στο σπίτι είναι να προγραμματίσετε μια συνεννόηση με τον οδοντίατρό σας και να δημιουργήσετε εντυπώσεις για τους προσαρμοσμένους δίσκους λεύκανσης.

Οι δίσκοι έχουν σχήμα έτσι ώστε να λευκαίνουν ομοιόμορφα τα δόντια και να περιορίζουν την έκθεση στο διάλυμα λεύκανσης σε ευαίσθητες περιοχές όπως το εσωτερικό του στόματος και τα ούλα.

Πριν από τη λεύκανση στο σπίτι, θα πρέπει να βουρτσίζετε και να χρησιμοποιείτε νήμα σχολαστικά. Φροντίστε να ξεπλύνετε καλά.

Όταν είστε έτοιμοι, χρησιμοποιήστε το κιτ λεύκανσης και ακολουθήστε τις οδηγίες για να πετύχετε πιο λευκά δόντια. Θα δείτε αποτελέσματα σε λίγες μόνο εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *